FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

Datasikkerhed og cookies

Ejeroplysninger:
Reklamedimser
Pakhusgården 28
5000 Odense C
Telefon: 27 84 49 03

CVR: 3325 5004
info@reklamedimser.dk

 

Sitet bruger cookies og deler informationen med tredjepart. Formål og tredjeparter er specificeret nedenfor.

 

Hvad er cookies?


En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
 http://minecookies.org/cookiehandtering

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

• Google analytics – Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

• Facebook pixel – Websitet bruger facebook pixel til at målrette annonceringen på Facebook med trafikken på websitet.

 

Brug af personoplysninger


Oplysningerne bruges til at få større kendskab til brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

Kontakt vedr. personoplysninger


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Wasps Living, skal du rette henvendelse på info@reklamedimser.dk eller telefon 27 84 49 03. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger


Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Få 10% på din næste ordre!

Få 10% på din næste ordre!

Vil du spare 10% på reklame- og gaveartikler?? Så meld dig til vores nyhedsmail herunder og vi kvitterer med en rabat på 10% på dit næste køb.

Tak for din tilmelding. Du modtager en bekræftelsesmail inden længe.